Zbornik radova Kaštelanske štorije 2020.

PODIJELI
dav

Iz tiska je ovih dana izašao zbornik Kaštelanske štorije 2020. u kojem su objavljeni svi nagrađeni i pohvaljeni literarni i likovni radovi koji su pristigli na prošlogodišnji Literarno-likovno-filmski natječaj Kaštelanske štorije koji GKK svake godine raspisuje povodom obilježavanja Dana Grada Kaštela.

U zborniku su objavljeni i likovni i literarni radovi koje je povjerenstvo i uredništvo odabralo za tiskanje u zborniku koji je tiskan na 110 stranica, a naslovnicu istog krasi mozaik likovnih radova pristiglih na natječaj Kaštelanske štorije. Zbornik je za tisak uredila Renata Dobrić, a lekturu potpisuje Mario Blagaić.

Svi nagrađeni i pohvaljeni autori koji žive u Kaštelima svoj primjerak zbornika mogu preuzeti u odjelu GKK u mjestu boravka, dok će svim autorima koji nisu iz Kaštela zbornici biti poslani poštom. Svi oni koji zbornik žele nekome pokloniti, isti mogu nabaviti u svim odjelima GKK po promotivnoj cijeni.

Zbornik je tiskan u sklopu cjelogodišnjeg projekta GKK Kaštelanska kulturno povijesna baština koji podržavaju i Ministarstvo kulture RH, Splitsko-dalmatinska županija, Grad Kaštela, Turistička zajednica grada Kaštela i Zračna luka Kaštela.