Završnica „Adventske i božićne priče u GKK“ uz izvlačenje nagrada

PODIJELI

Izvedbom božićnog igrokaza KUD-a Karol Wojtyla “Božićni zvončić traži sreću” u ponedjeljak 11. siječnja u odjelu Gradske knjižnice Kaštela u Kaštel Sućurcu završeno je događanje „Adventska i božićna priča u GKK“.

Nakon razigrane predstave, koju su s neskrivenim oduševljenjem pogledali polaznici Dječjeg vrtića „Maginja“, predvođeni odgajateljicom „tetom“ Elom Kovač, održano je izvlačenje nagrada za sve novoupisane članove, koji su se u Knjižnicu učlanili u vremenu trajanja “Adventske i božićne priče u GKK”, tj. od 07. prosinca do 05. siječnja 2016. godine.

Uz nazočnost roditelja i članova Knjižnice te dogradonačelnika Grada Kaštela Zorana Bonacina i direktorice Turističke zajednice Grada Kaštela Nade Maršić, mladi glumci iz KUD-a Karol Wojtyla, predvođeni voditeljicom Ljiljanom Garbati – i polaznici DV Maginja „izvukli“ su dobitnike nagrada.

Pred sam kraj događanja, ravnateljica GKK Renata Dobrić je još jednom uputila zahvalu svim sponzorima i pokroviteljima (za uređenje odjela GKK u K. Sućurcu u adventskom i božićnom ugođaju zaslužna je gđa. Anamarija Kelava, dok su generalni sponzori događanja tvrtke NIRD d.o. o. i Ribola d.o.o.) te  medijskim promotorima koji su se uključili u “Adventsku i božićnu priču u GKK”, u sklopu koje su se u vremenu od 07. prosinca 2015. do 05. siječnja 2016. u svim knjižničnim odjelima održavale adventske i božićne čitaonice i pričaonice, izvedbe igrokaza, radionice izrade božićnih ukrasa, kreativne literarne i likovne radionice te edukativne projekcije božićnih filmova.

– Dolazite u Gradsku knjižnicu Kaštela što češće, jer se u svim odjelima GKK uvijek održavaju različite aktivnosti i pratite obavijesti o događanjima na službenoj stranici www.gkk.hr i na službenoj Facebook stranici Knjižnice, jer GKK uskoro priprema niz zanimljivih događanja vezanih uz maškare, Dan grada Kaštela i Uskrs. – rekla je ravnateljica, nakon čega je druženje nastavljeno uz zajednički ples i pjesmu te uz slatkiše.

Dobitnici nagrada:

  1. nagrada – JASMINKA FRANIĆ 173/1025 Kaštel Lukšić

Pokrovitelj nagrade: Fast food Kuma – Kaštel Sućurac

  1. nagrada  – NERA GUNJAČA 173/1028    Kaštel Lukšić

Pokrovitelj nagrade: Caffe bar Madera – Kaštel Sućurac

  1. nagrada – TONI MILIĆ 174/1350  Kaštel Stari

Pokrovitelj nagrade: Caffe bar The Best – Kaštel Sućurac

  1. nagrada – ZVONIMIR MILKOVIĆ 172/1283 K.Gomilica

Pokrovitelj nagrade: Foto „Studio Iris” – Kaštel Sućurac

  1. nagrada – DAMJAN GRANIĆ 172/1281 K.Gomilica

Pokrovitelj nagrade: Foto „Studio Iris” – Kaštel Sućurac

  1. nagrada – JADRANKA KNEŽEVIĆ  171/1310 K.Sućurac

Pokrovitelj nagrade: Turistička zajednica Grada Kaštela

  1. nagrada – NADA IVIĆ 175/1484 Kaštel Novi

Pokrovitelj nagrade: Turistička zajednica Grada Kaštela

  1. nagrada – KATARINA MILIĆ  175/1483  Kaštel Novi

Pokrovitelj nagrade: Turistička zajednica Grada Kaštela

 

Pokrovitelji nagrada: Turistička zajednica Grada Kaštela, Foto “Studio Iris” – Kaštel Sućurac, Caffe bar The Best – Kaštel Sućurac, Caffe bar Madera – Kaštel Sućurac, Fast food Kuma – Kaštel Sućurac.

Generalni pokrovitelji “Adventske i božićne priče u GKK”:  NIRD d.o.o i Ribola d.o.o.

Osmišljavanje i uređenje interijera: Anamarija Kelava

Fotografije: Iris Ban, Foto “Studio Iris”