Posudite e-knjigu u GKK!

PODIJELI

Posudite e-knjigu u Gradskoj knjižnici Kaštela – u ponudi najnoviji književni naslovi

Gradska knjižnica Kaštela je od 27. ožujka 2020. g. u svoje poslovanje uvela novu uslugu – posudbu e-knjige te na taj način izišla u susret svim članovima koji zbog epidemije koronavirusa u našim odjelima do daljnjeg ne mogu posuditi knjigu u tiskanom obliku.

Usluga posudbe e-knjige dostupna je putem mobilne aplikacije ZaKi Book koja je dostupna za besplatno preuzimanje preko online trgovina Google Play store (za Android uređaje), Apple store (za iOS uređaje) i Microsoft store (Windows 10).
Čitanje je tako dostupno na Android, iOs i Windows 10 uređajima.
U aplikaciju se ulazi putem članskog broja i PIN-a.

Pravila posudbe: E-knjiga posuđuje se na rok od 21 dan, bez mogućnosti produženja i rezervacija. Član ima pravo posuditi 2 naslova odjednom, odnosno najviše 5 naslova unutar jednog kalendarskog mjeseca. Posuđeni naslovi mogu se čitati na 4 uređaja istovremeno.

Zatražite PIN na adresi pin@gkk.hr

Kako biste dobili PIN, na elektronsku adresu: pin@gkk.hr pošaljite sljedeće podatke: ime i prezime, adresu i broj članske iskaznice (ako broj znate) i u najkraćem roku ćemo Vam poslati PIN.
Putem istog e-maila možete nas kontaktirati i ako imate poteškoća s posudbom.
Za posudbu je trenutno dostupno 79 naslova e-knjiga, a uskoro će biti dostupni novi naslovi.
Popis trenutačno dostupnih naslova možete pogledati u našem katalogu: https://gkk.zaki.com.hr/pages/search.aspx?&currentPage=1&searchById=-1

Što u slučaju problema?
U slučaju tehničkih problema s korištenjem aplikacije preporučujemo opcije: provjeriti kvalitetu wi-fi veze, osvježavanje (refresh) aplikacije, uklanjanje i ponovno instaliranje aplikacije, gašenje i paljenje uređaja na kojem je aplikacija instalirana. Ako ti postupci ne pomažu s prijavom o tehničkim poteškoćama potrebno se javiti na mail zakibook@vivainfo.hr.U slučaju svih dilema i pitanja oko e-knjige s knjižničnog aspekta (dostupnost naslova, status posudbe i sl.) javite se na mail upis@gkk.hr.

Za nove članove GKK – upisi putem interneta
Za sve one koji to ne znaju, u GKK se već odavno moguće upisati putem interneta, a sve podatke za upis naći ćete na www.gkk.hr
Nakon izvršene uplate, na e-mail adresu upis@gkk.hr pošaljite nam potvrdu o uplati te ćemo Vam na Vaš e-mail poslati pristupne podatke za aplikaciju ZaKi Book.
Trudit ćemo se upise provesti u što kraćem roku, i unaprijed hvala na strpljenju.
Članska iskaznica u fizičkom obliku će novim članovima, ali i onima koji je do sada nisu preuzeli biti uručena nakon što se situacija normalizira.

Podaci za uplatu članarine / upisnine:

Platitelj: ime i prezime, adresa i grad (mjesto)
Primatelj: Grad Kaštela, Trg palih za domovinu 1, 21212 Kaštel Sućurac
Iznos: 90,00 kn
Model: HR64
IBAN: HR7923900011818100004
Poziv na broj: 7730-30380-6526410
Opis plaćanja: upisnina

Za više informacija nazovite nas putem telefona:
021 220 295 (svaki dan od 8.00 do 12.00 sati)
021 230 833 i 021 226 001 (svaki dan od 10.00 do 14.00 sati).