#ostanitedoma uz izvrsnu prigodnu pjesmu “Povratak Ocu” Ankice Cicvarić – Anjel

PODIJELI

Povratak Ocu Ankice Cicvarić Anjel – prigodna pjesma za Uskrs

U beskonačnoj potrazi za smislom života Ankica Cicvarić, poznatija kao Anjel, spotom za pjesmu ‘Povratak Ocu’, svojim glazbenim projektom kršćanskog punka, nudi nam recept za sretan život i vječnu bezuvjetnu ljubav.

Pjesma ‘Povratak Ocu’ nadahnuta je poznatom biblijskom prispodobom o ocu i njegovim sinovima (Lk 15,11-32). To je istoimeni singl s albuma duhovne glazbe Anjel Cicvarić kroz koji nam želi posvijestiti važnost ustrajnosti u traženju životnog smisla i potrebe trajnog vraćanja njegovom ispunjenju. Kroz biblijsku priču izgubljeni sin preispituje svoje postupke, kaje se zbog pogrešno donesenih odluka te se boji da ga otac neće primiti natrag u svoj dom. Kojim god putem krenuli nikada nije kasno vratiti se u zagrljaj Oca svih ljudi.

Spot je sniman na prekrasnom krajoliku Podstrane, koji je ujedno i dom same autorice. U spotu je sudjelovao i Anjelin otac, Petar Cicvarić, u ulozi Oca, dok sina glumi Ivan Lozić.

Po Anjelinom scenariju, spot je režirao i snimio Petar Jurčević uz asistenta kamere Andriju Jurčevića, dok je montažu radila Anita Jurčević. Spot je realiziran zahvaljujući AP Studiju – Aheropita d.o.o.

Neka svoj Božjoj djeci ova pjesma bude ohrabrenje za uvijek radosni povratak u zagrljaj ljubavi Oca svih ljudi.

Izvor: Novosti.hr

Povratak Ocu Ankice Cicvarić Anjel dobio i video uprizorenje