Preporuke za čitanje : ostanite zdravi s… Liane Moriarty: Devet potpunih neznanaca

PODIJELI

Liane Moriarty: Devet potpunih neznanaca

Mozaik knjiga, 2019.
Prevela: Ira Martinović

Našim knjigoljupcima je spisateljica Liane Moriarty poznata po uspješnicama: Suprugova tajna, Posljednja obljetnica, Male laži (po kojoj je snimljena istoimena serija), Malo je nedostajalo i Sve što je Alice zaboravila.

Liane piše o „malim“ običnim ljudima. Kroz sve njene romane provlači se pitanje: Je li moguće početi ispočetka?

Likovi koje susrećemo u romanu Devet potpunih neznanaca su: spisateljica, tročlana obitelj, bračni par, bivši sportaš, mama koja ima četiri djevojčice i zauzeti muškarac.

Devet potpunih neznanaca dolazi u luksuzni hotel nedaleko od Sydneya s istim razlogom – kako obnoviti dušu i tijelo.

Čitav program vodi karizmatična Maša – Ruskinja i njena dva pomagača. Maša je bivša uspješna poslovna žena, koja nakon preživjelog moždanog udara prekida s dotadašnjim načinom života, te dolazi do saznanja kako su mogući novi počeci i novi život. To iskustvo želi prenijeti drugim ljudima.

Devet potpunih neznanaca po ulasku u hotel zamoljeni su da ne upotrebljavaju mobitele i da ne komuniciraju međusobno.
Po Mašinom programu koji traje deset dana usmjereni su sami prema sebi i jedni na druge. Sa svojim tajnama i tugama, nervozni i razočarani, uz to realni i duhoviti, držat će Vas zainteresiranim do kraja romana. Uživat ćete u njihovim razmišljanjima o životu, ljubavi, djeci, vezama i poslu.

Gore nabrojene romane Liane Moriarty moći ćete posuditi u svim odjelima Gradske knjižnice Kaštela nakon ovih nemilih vremena izazvanih pandemijom Corona virusa, a do tada ovaj naslov možete posuditi putem Zaki Book aplikacije u našem web katalogu.

Kao što je rečeno: sve romane Liane Moriarty povezuje nit: Je li moguće početi ispočetka?

Dragi svi: MOGUĆE JE!!!

#OSTANITE DOMA – ostanite zdravi