Nutricionistkinja Anita Šupe u Kaštela privukla brojne posjetitelje

PODIJELI

Druženje s nutricionistkinjom Anitom Šupe u Kaštela privuklo veliki broj posjetitelja

Druženje s nutricionistkinjom Anitom Šupe autoricom iznimno popularne knjige „Istine i laži o hrani“, koje je održano 03. studenoga u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu, u organizaciji Gradske knjižnice Kaštela, u sklopu Mjeseca hrvatske knjige 2016., u Kaštela je privuklo veliki broj posjetitelja, koji su, osim iz svih sedam Kaštela, na književni susret pristigli iz Solina, Trogira, Omiša i Splita.

U sklopu predavanja, svi zainteresirani mogli su saznati sve o nezdravoj hrani i hrani koja liječi, o zdravom mršavljenju bez gladovanja, o zdravoj probavi, zašto sve više ljudi ne podnosi gluten i žitarice, kako se hraniti kod IBS-a i drugih probavnih tegoba, kako industrija sustavno uništava hranu, zašto su zasićene masnoće zdrave, koji su najveći problemi modernog načina prehrane i kako hrana doprinosi razvoju bolesti, kako promjenom prehrambenih navika omogućiti organizmu povratak u ravnotežu, kao i sve o Paleo / LCHF prehrani i kako prilagoditi prehranu individualnim potrebama.

Istom prilikom Anita Šupe predstavila je i knjige: „Istine i laži o hrani“, „Prva hrvatska LCHF kuharica“, „Velika knjiga o prehrani i njezi djece“, „U šumi/ D. Delogu“, „Zdravo i slasno bez glutena/H. Jakoliš“, „Pšenični trbuh/W. Davis“. Nakon predavanja, po prigodno sniženim cijenama moći ćete kupiti knjige:  „Istine i laži o hrani“,  „Prva hrvatska LCHF kuharica“, „Velika knjiga o prehrani i njezi djece“, „U šumi/ D. Delogu“, „Zdravo i slasno bez glutena/H. Jakoliš“, „Pšenični trbuh/W. Davis“.