Književna tribina s Krešimirom Mišakom

PODIJELI

U sklopu “Mjeseca hrvatske knjige 2016”, Gradska knjižnica Kaštela organizira književnu tribinu s Krešimirom Mišakom.

Književna tribina i predstavljanje najnovije knjige Krešimira Mišaka “Duhovni ratnik i…” održat će se u petak, 28. listopada u 18.30 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu, nakon čega će druženje s Mišakom i grupom Hakuna Matata biti nastavljeno u 21.00 u Caffe baru The Best u Kaštel Sućurcu.

Krešimir Mišak – novinar, književnik i rock-glazbenik, najpoznatiji je široj javnosti kao urednik i voditelj kultne HRT-ove emisije “Na rubu znanosti”, a pored toga je i nagrađivani pisac znanstvene fantastike, te autor brojnih knjiga koje se stalno nalaze pri vrhu top ljestvica, a čija tematika zadire u područje teorija zavjera, misterioznosti, znanstveno (ne)objašnjivih pojava i sl.

Inače, zagrebačka rock skupina Hakuna Matata – zbog velikog interesa publike – ovom prilikom po drugi put gostuje u Splitsko-dalmatinskoj županiji, a njihove pjesme (većinu tekstova potpisuje Krešimir Mišak) mogu se opisati kao srdačne, simpatične, vesele i neopterećene skladbe, koje će vas “na prvi stih i prvi akord” osvojiti, razveseliti, opustiti i odmoriti, ali i vratiti u ne tako davna vremena “Novog vala”.

Dođite i provedite zanimljivu književno-glazbenu večer s Krešimirom Mišakom u Kaštelima.

Ulaz je slobodan!

Medijski promotori: 
TV Jadran, Portal grada Kaštela – kastela.org, Nautic radio Kaštela, Radio Dalmacija, Totalni FM, Radio Brač, Kaštelanski šušur, Gradski radio Trogir,Kastela.com, DalmacijaNews.hr, Dalmatinski portal, Jadranski radio, Apoliticni.hr, Megamedia.hr, Jadranski vjesnik.
Odjeća: ARKA