Knjiga „Obitelj svetište i radost života“ dr. De Micheli Vitturi u dvorcu Vitturi

PODIJELI

Predstavljanje knjige „Obitelj svetište i radost života“ dr. Danijele De Micheli Vitturi održat će se u srijedu, 7. listopada, s početkom u 19.30 sati, u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću.

Knjigu će predstaviti don Ante Mateljan, p. Mijo Nikić SI, Mate Šimundić, prof. i Danijela De Micheli Vitturi.
„Obitelj svetište i radost života“ Danijele De Micheli Vitturi, doktorice medicine, pjesnikinje, urednice radio emisije, majke osmero djece i volonterke u savjetovalištu za obitelj u Splitu -zbirka je vrijednih i zanimljivih, a prije svega poučnih članaka objavljenih u listu Marija od 2010. do 2014. godine o temama iz obiteljskog i bračnog života.

Danijela De Micheli Vitturi autorica je mnoštva radova objavljivanih u Glasniku HKLD-a, Obnovljenom životu, Jordanu, Hrvatskim obzorjima, Bračkoj crkvi, Gospi sinjskoj, Glasilu Fra Rafo Kalinić, Mariji, Glasniku SiM, zbornicima simpozija itd., a do sada joj je objavljena knjiga “Križni put Gospodina našega Isusa Krista” u izdanju Matice hrvatske 2011. godine, opremljena likovnim radovima Josipa Botterija Dinija.

Predstavljanje knjige „Obitelj svetište i radost života“ Gradska knjižnica Kaštela organizira u povodu Dana hrvatske neovisnosti, pa će cijelo događanje biti upotpunjeno autoričinim domoljubnim stihovima i nastupom Vokalno instrumentalnog sastava Darovi Duha.