Slikovnica “Kako je jabuka otkrila proljeće” Andree Debak u GKK

PODIJELI

Predstavljanjem slikovnice Andree Debak “Kako je Jabuka otkrila proljeće”, u petak 11.11. 2016. je u odjelu GKK u K. Sućurcu, baš kao i u svim ostalim odjelima GKK obilježen Dan hrvatskih knjižnica.
Nakon uvodne riječi ravnateljice GKK Renate Dobrić, sve nazočne, a posebno djecu pozdravio je dogradonačelnik Grada Kaštela Zoran Bonacin, koji je Knjižnici čestitao njen dan, dok je djecu potaknuo da i dalje ovako često s radošću nastave dolaziti u sve odjele GKK.
Autorica slikovnice se, čitajući dijelove slikovnice, izmjenjivala s djecom iz DV Maginja, koji su, predvođeni tetom Majom Karlović otpjevali i izrecitirali recitacije i pjesmice na temu jeseni.
Djeci iz jutarnje skupine DV Maginja priključila su se i djeca iz poslijepodnevne skupine DV Maginja, predvođena tetom Elom Kovač, otpjevavši također nekoliko simpatičnih razigranih pjesama posvećenih jeseni.
Nakon što je autorica slikovnice Andrea Debak malim “glumcima” sa zadovoljstvom poklonila svoje slikovnice, koje je i potpisala, svi su zadovoljno i sretno otišli kući, najavivši skori ponovni dolazak u Gradsku knjižnicu Kaštela.

kako-je-jabuka_foto1