IZLOŽBA JADRANKE MALEŠ – Ja ću budna sanjati

PODIJELI

Ja ću budna sanjati – izložba likovnih radova Jadranke Maleš u odjelu GKK u Kaštel Sućurcu

Ja ću budna sanjati – naslov je zanimljive i razigrane izložbe likovnih radova svestrane kreativne i maštovite autorice Jadranke Maleš, članice udruge KaštelArt.

Raznovrsni motivi – od svima dobro poznatih likova iz popularne pop kulture, poput Jokera iz Batmana i klauna iz filma Ono pa sve do poznatih genijalaca poput intrigantne slikarice Fride Kahlo i svima dobro znanog Alberta Einsteina, pa baštinski i sakralni motivi, i motivi svega onoga “ča se nađe na dalmatinskome pjatu”, kao i svi ostali likovni radovi Jadranke Maleš očaravaju i osvajaju svojom veselošću, raznovrsnošću i razigranošću uvlačeći i nas u njen optimistični svijet obojan žarkim bojama.

Virtualnu izložbu radova Jadranke Maleš moći ćete pogledati premijerno u ponedjeljak 14. rujna u 20.15 sati na web stranici GKK te na YouTube kanalu i Facebook stranici GKK, a još više likovnih radova Jadranke Maleš možete razgledati u atriju odjela GKK u Kaštel Sućurcu od ponedjeljka do petka u vremenu od 7.30 do 19.30 sati.

Svratite do odjela GKK u Kaštel Sućurcu i uljepšajte sebi dan uz likovne radove obojane živahnim snovima i veselim “pinelima” Jadranke Maleš.