Zdravi i veseli bili, i mali i veliki : GKK i Pere Eranović predstavljaju “Biblijske priče za male u Velikom tjednu”

PODIJELI

Gradska knjižnica Kaštela i Pere Eranović, glumac HNK Split osmislili su zajednički projekt pod naslovom #ostanidoma uz “Biblijske priče za malene u Velikom tjednu”. Svaki dan s početkom u 18.30 sati, u vremenu od Cvjetnice do Uskrsa djeca će zajedno s roditeljima na stranici www.gkk.hr i na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela moći pogledati i poslušati po jednu ili dvije priče iz “Biblije za velike i male” u izdanju izdavačke kuće Salesiana i u interpretaciji Pere Eranovića.

Suradnja Gradske knjižnice Kaštela i glumca Pere Eranovića ostvarena je s ciljem kako bi se najmlađima omogućilo slušanje i uživanje u zanimljivim biblijskim pričama prilagođenima djeci u vremenu Velikog tjedna i pripreme za najveći kršćanski blagdan Uskrs, a koje je ove godine itekako zahtjevno i za odrasle i za djecu, te im tako olakšati vrijeme boravaka u kućama u najljepšem razdoblju u godini.

Svi zainteresirani će u sklopu dolazećeg Velikog tjedna nove premijerne snimke biblijskih priča moći pogledati svakog dana s početkom u 18.30 sati na YouTube kanalu Gradske knjižnice Kaštela, s tim da će prve dvije priče pod naslovima: Miomirisno ulje i Hosana Sinu Davidovu biti ispričane na blagdan Cvjetnice, dok će posljednja priča pod naslovom Prazan grob biti dostupna upravo na Uskrs. Nakon premijernog emitiranja, snimke će biti dostupne za slobodno i neograničeno gledanje i slušanje.

Uskrsni online projekt #ostanidoma i slušaj Biblijske priče za malene u Velikom tjednu pokrenut je uz podršku izdavačke kuće Salesiana d.o.o.

Prekrasno ilustriranu Bibliju za velike i male u izdanju Salesiane možete prelistati OVDJE. Tiskano izdanje ilustrirane Biblije za velike i male u izdanju Salesiane možete naručiti OVDJE.

Vremenik objavljivanja snimki:

5. travnja (Cvjetnica) u 18.30 – “Miomirisno ulje” i “Hosana Sinu Davidovu”

6. travnja u 18.30 – “Pranje nogu” i “Kruh i vino”

7. travnja u 18.30 – “Na maslinskoj gori”

8. travnja u 18.30 –”Petrovo zatajenje”

9. travnja (Veliki četvrtak) u 18.30 – “Pred Pilatom”

10. travnja (Veliki petak) u 18.30 – “Raspeće”

11. travnja (Velika subota) u 18.30 – “Isusova smrt”

12. travnja (Uskrs) u 18.30 – “Prazan grob”

#ostanidoma i slušaj Biblijske priče za malene u Velikom tjednu