Fotografski natječaj “Kad si s knjigom, nikad nisi sam“

PODIJELI

GKK raspisuje fotografski natječaj “Kad si s knjigom, nikad nisi sam“

Poziv na sudjelovanje u online izložbi fotografija na temu “Kad si s knjigom, nikad nisi sam“

Pozivaju se svi zainteresirani, bez obzira na dob, da se uključe u online izložbu Gradske knjižnice Kaštela sa svojim fotografskim radovima na temu “Kad si s knjigom, nikad nisi sam“
Svoje radove možete slati sve do 22. travnja u ponoć, odnosno do Noći knjige, 23. travnja, a mi ćemo ih svakodnevno, prema redoslijedu pristizanja, objavljivati na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela.

Tema “Kad si s knjigom, nikad nisi sam” trebala bi obuhvatiti Vašu omiljenu knjigu ili knjigu koju trenutno čitate, kao i sve ono što kao autori fotografija vidite kroz objektive svojih fotoaparata ili mobitela u ovim čudnim vremenima dok svijet promatrate iz svojih domova s knjigom u rukama.
Fotografirajte naslovnicu Vaše omiljene knjige u ambijentu koji se Vama sviđa ili fotografirajte Vašu najdražu knjigu u ambijentu u kojem najradije čitate, odnosno izaberite način na koji ćete uz pomoć kreativne fotografije predstaviti Vašu omiljenu knjigu.

Uz fotografiju napišite i naslov fotografije te napišite u jednoj ili dvije rečenice zbog čega Vam je baš ta knjiga najdraža i na koji Vam je način promijenila život ili možete napisati najdraži citat iz upravo te Vama omiljene knjige koja se nalazi na fotografiji.

Vaše autorske fotografije, zajedno s naslovom fotografije i opisom/citatom pošaljite na adresu knjiznicakastela@gmail.com s naznakom (kao predmet navedite „Kad si s knjigom, nikad nisi sam“, te u poruci navedite podatke: ime i prezime, godinu rođenja, broj telefona/mobitela).

Uz fotografije koje šalju odrasli u poruci moraju biti navedeni podatci: ime i prezime, godina rođenja i broj telefona/mobitela.

Uz fotografije koje šalju djeca ili ako roditelji šalju u ime djeteta, u poruci moraju biti navedeni podatci: ime i prezime, godina rođenja i broj telefona/mobitela roditelja te suglasnost roditelja.
Broj radova koje možete poslati nije ograničen.

Svi pristigli radovi bit će objavljeni do 23. travnja, odnosno do Noći knjige na Facebook stranici Gradske knjižnice Kaštela i za njih će svi moći glasovati s oznakom „sviđa mi se“ do 23. travnja u 23.59, odnosno do pred sam završetak Noći knjige.

Rad koji dobije najviše oznaka „sviđa mi se“ dobit će nagradu, a autoru će nagrada biti uručena nakon normalizacije situacije, odnosno nakon što GKK započne s uobičajenim radom.

Radujemo se druženju s Vama u online izložbi Vaših fotografija na temu „Kad si s knjigom, nikad nisi sam“ u ovogodišnjoj virtualnoj Noći knjige!

#nocknjige
#sknjigomnisiizoliran