Otvaranje „Adventske i božićne priče u GKK 2019.“ uz dolazak sv. Nikole

PODIJELI

Dolaskom sv. Nikole u odjel GKK u Kaštel Sućurcu u petak 6. prosinca u 11 sati i ove će godine biti otvorena „Adventska i božićna priča u GKK“.

Nakon svečanog dočeka i dijeljenja slatkiša, sv. Nikola će otvoriti „Adventsku i božićnu priču u GKK“ u predvorju knjižničnog odjela, koji će i ove godine biti uređen u božićnom duhu prema ideji gđe. Anamarije Kelava, a prostor će u vremenu od 6. do 31. 12. 2019. postati mjesto druženja članova Knjižnice uz čitanje i pričanje adventskih i božićnih priča, izradu božićnih ukrasa, kreativnih literarnih i likovnih radionica itd. 

Inače, tijekom cijelog prosinca, u svim odjelima GKK održavat će se prigodne kreativne radionice u sklopu kojih će biti izrađivani božićni ukrasi, igraonice za djecu u sklopu kojih će se najmlađi članovi Knjižnice upoznati sa sv. Nikolom i sv. Lucijom uz pjevanje adventskih i božićnih pjesama, pričaonice u sklopu kojih će biti čitane najljepše slikovnice i priče na temu Božića, a bit će organizirane i edukativne projekcije dječjih filmova.

Popis radionica s vremenom održavanja možete provjeriti na plakatu i na službenoj stranici GKK www.gkk.hr i na Facebook stranici GKK.