Ljeto u GKK – književni izazov, pričaonice, radionice

PODIJELI

Ljeto u GKK – književni izazov, pričaonice, radionice – čitajte i osvojite nagrade!

GKK i ove godine po treći put organizira program pod naslovom “Ljeto u GKK” – u sklopu kojega će se u svih šest odjela GKK tijekom srpnja i kolovoza održavati kreativne radionice, igraonice, čitaonice i pričaonice, edukativne projekcije filmova za djecu, književni klubovi i tribine.

I ove godine organiziramo ljetni program poticanja čitanja za djecu i mlade pod naslovom “Ljetni književni izazov GKK – čitajte i osvojite nagrade!”.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti u jedan od odjela GKK, gdje će ispuniti prijavnicu i uzeti knjige za čitanje. GKK će na Facebooku otvoriti posebnu grupu “Ljetni književni izazov GKK 2016”, gdje će svi natjecatelji, nakon što pročitaju knjigu ostaviti svoju preporuku ili kratku recenziju, tj. dojmove o pročitanoj knjizi.

U prijavnici će biti navedeni svi naslovi koje su natjecatelji u vremenu od 01. srpnja do 15. rujna pročitali, a u skladu s tim će najuspješnijima biti podijeljene nagrade. Inače, sva djeca u dobi od 5 do 15 godina koja tijekom ljeta pročitaju više od deset knjiga, dobit će diplome i prigodne nagrade.

Osnovni cilj “Ljetnog književnog izazova GKK 2016.” jest poticanje korisnika, i to posebno mlađih korisnika, na čitanje tijekom ljeta.

Postanite i Vi član GKK!

Iskoristite priliku i družite se u GKK tijekom ljeta s najnovijim književnim naslovima, pročitajte dnevni i tjedni tisak, sudjelujte u raznim radionicama, a ne zaboravite sudjelovati i u “Ljetnom književnom izazovu GKK 2016.”, u sklopu kojih možete osvojiti vrijedne nagrade.