“Čitaj knjigu” uz Alis Marić, Ingrid Divković, Kate Mitchell i prof. Živka Skračića

PODIJELI

Poslastica za sve zaljubljenike u knjigu: “Čitaj knjigu” – književna večer uz Alis Marić, Ingrid Divković, Kate Mitchell i prof. Živka Skračića

Kao uvod u Mjesec hrvatske knjige, Gradska knjižnica Kaštela u četvrtak, 13. listopada s početkom u 18.00 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu organizira književnu večer “Čitaj knjigu” uz Alis Marić, Ingrid Divković, Kate Mitchell i prof. Živka Skračića.

U sklopu književne večeri, Alis Marić, autorica najčitanijeg hrvatskog bloga o knjigama “Čitaj knjigu” predstavit će svoj projekt, kao i dvije knjige njene suradnice Ingrid Divković: “Knjiga za divlju ženu” i “J..e li vas ego” te najnoviji ljubavni roman Kate Mitchell “Potrgani veo”, dok će prof. Živko Skračić, enolog i publicist, na opušten i zanimljiv način govoriti općenito o vinskoj kulturi.

ALIS MARIĆ je strastvena čitateljica i blogerica iza koje stoji nadaleko čitan i popularan blog te najčitanija Facebook stranica o knjigama u regiji “ČITAJ KNJIGU”, dok je INGRID DIVKOVIĆ spisateljica i blogerica s dvije iznimno čitane knjige iz publicistike. KATE MITCHELL je autorica brojnih ljubavnih romana, koju mediji vole nazivati “hrvatskom kraljicom ljubavnih romana”.

Prof. ŽIVKO SKRAČIĆ je prof. u Srednjoj školi “Braća Radić” u Kaštel Štafiliću, enolog i publicist, vrsni poznavatelj vina (s naglaskom na kaštelanska) te autor publikacije “Bobu bob”.

Koje kaštelansko vino proizvedeno u Srednjoj školi “Braća Radić” povezati uz koji književni žanr i kakva je veza između knjiga i vina – možete saznati u opuštenom ozračju kaštelanske književno-vinske večeri u četvrtak, 13. listopada u 18 sati u Muzejskom prostoru Podvorje u Kaštel Sućurcu.

Radujemo se Vašem dolasku!
GKK