GKK u Noći muzeja: upoznajte Nikolu Teslu, zaigrajte trlju i upišite se po povoljnijoj cijeni!

PODIJELI

GKK će se i ove godine pridružiti Muzeju grada Kaštela u povodu nacionalne kulturne manifestacije Hrvatskog muzejskog društva  – Noć muzeja 2015., koja će se održati u u petak,  30. siječnja  2015.

Toga dana će Odrasli i Dječji odjel GKK u dvorcu Vitturi u Kaštel Lukšiću biti otvoreni za posjetitelje i korisnike do 22.00 sata, a istom prilikom će GKK svim novim članovima omogućiti upis po cijeni od 45,00 kn.

Osim toga, u vremenu od 18.00 do 22.00, u odjelima GKK bit će održana izložba knjiga i slikovnica o Nikoli Tesli i njegovim izumima pod naslovom “Izumi i otkrića – Nikola Tesla univerzalni um”, u sklopu čega će biti organizirano i čitanje odlomaka iz izloženih knjiga i slikovnica.

U istom vremenu, u Dječjem odjelu GKK bit će održano natjecanje u trlji pod naslovom “Trlja – igra naših starih”, kako bi se današnje generacije djece mogle upoznati s jednom od najzanimljivijih logičkih igara koju su igrale njihove majke i očevi, te bake i djedovi, u vremenu kada nije bilo računala i Playstationa.

gkk-noc-muzeja-2015-najava