Gastro tribina s Helenom Jakoliš

PODIJELI

Književna gastro tribina s Helenom Jakoliš uz predstavljanje knjige “Zdravo i slasno”

Povodom svečanog otvaranja Mjeseca hrvatske knjige Gradska knjižnica Kaštela organizira književni gastro susret s Helenom Jakoliš, mladom autoricom knjige Zdravo i slasno bez glutena koja je iz svoje teške zdravstvene situacije, gdje je kroz dugi niz godina zbog nedijagnosticirane celijakije razvila cijeli niz drugih bolesti i zdravstvenih poteškoća, izvukla najbolje što je mogla i time pomogla ne samo sebi, nego i tisućama drugih u sličnim situacijama.

U sklopu susreta Helena će otkriti odgovore i upoznati Vas sa vas sa važnostima i izazovima bezglutenske prehrane. Naučit ćete kako jednostavnim koracima promijeniti prehrambene navike na bolje i kako prilagoditi prehranu prema individualnim potrebama pomoću čiste, izvorne i nutritivno bogate hrane. I za sami kraj susreta, Helena će spremiti najaslađe iznenađenje i uvesti Vas u pripremu ukusnih slastica bez glutena, jaja, šećera i mliječnih proizvoda.

Suvremeni način života Vam ne dozvoljava da dovoljno pažnje posvetite zdravom načinu ishrane? Muči vas umor, razdražljivost , nadutost, opstipacija, preosjetljivost na hranu? Rješenje je pred Vama.

Saznajte više o svemu na tribini s Helenom Jakoliš u ponedjeljak 15. listopada u 19 sati u Nadbiskupskom kaštelu, na adresi Gospojska štrada 1 u Kaštel Sućurcu.